Agenda

19
Januari2021
Online workshop voor alle gemeentesWil jij weten wat de resultaten zijn van de online participatie? Wil jij meer info over wat er te gebeuren staat? Wil je verder praten over wat jij verlangt en wil van het mobipunt? Via dit formulier schrijf jij je in voor de online workshop rond het toekomstig mobipunt in jouw gemeente waarin deze vragen aan bod komen.
20:00 – 21:30Online
28
Januari2021
Het voorruitperspectief: over auto-matisch denken en de auto in ons hoofdCode: NM4726
Wellicht ontkent u het nu nog ten stelligste, maar na het horen van deze lezing geeft u waarschijnlijk deemoedig toe er ook één te zijn. De 20e eeuw heeft ons tot impliciete autodenkers gemaakt: mensen voor wie de auto onbewust de nieuwe maat en de nieuwe norm is geworden. Hoe kan het anders dat ‘ik ginder sta’ en toch naast jou, dat we een airbag aan de binnenkant en een koebeugel aan de buitenkant vanzelfsprekend vinden, dat we honderdtwintig per uur langzaam vinden en naast elkaar fietsende scholieren hinderlijk? Kris Peeters neemt u mee op ontdekkingstocht in de realiteit die u meende te kennen. En als klap op de vuurpijl verklapt hij u hoeveel 4×4 is…

Deze lezing vindt plaats in het kader van het project Pajotse Mobipunten: https://www.archeduc.be/mobipunten-pajottenland

Praktische info:
Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.

Via deze link: https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.
19:30 – 21:30Online